LILY MAJ-BRITT & STELLA IRENE

fem frågor om framtiden...
 
 
Hur önskar du att ditt liv blir karriärsmässigt?
Jag kommer självklart kämpa mig fram till den dagen jag känner att jag hittat rätt, där jag känner mig hemma och får använda min kreativitet och utvecklas. Jag vill ha ett jobb som jag verkligen trivs med, brinner för och där jag kan få vara mig själv. Det är nog det absolut viktigaste. Kommer aldrig nöja mig med något som inte känns rätt. 
 
 
Kommer du vilja barn- och isåfall, hur många?
 
Ja! Två hittills. Min dröm är ju att få en Lily Maj-Britt och en Stella Irene (för- och mellannamn, hur fint med släktnamn) Så komiskt ändå att jag vet exakt namnen på men det skulle vara drömmen (endast pga namnen) haha. Men detta är lååångt fram i framtiden. Men mysig tanke ändå ju. Fick en vinflaska som hette "Lily" av mamma för _alla_ som känner mig vet vad jag vill döpa mina barn till. Så rolig grej.
 
 
Vad är ”relationship goals” för dig i ditt vuxna liv?
Att man står varandra nära och har roligt tillsammans, som nu? att man älskar varandra precis lika mycket som alltid. Jag är väl ändå vuxen nu? Eller är jag bara halv-vuxen? När fan är man vuxen?
 
 
Vilka delar av din uppväxt kommer du vilja ta med dig in i din egen familj?
Jag kommer helt klart vilja ta med mig somrarna på Gotland i sommarstugan. Att ge dom det - sommarparadiset. Att vi alltid är många när vi firar födelsedagar, julafton, och så vidare. Att vi är nära med släkten runt om. Det är viktigt tycker jag. Det bästa när jag var liten, och fortfarande är det bästa, när någon i släkten fyller år och vi grillar och äter god mat och alla är tillsammans. Så mysigt, alltid. Älskar min familj!!
 
 
Hur känner du kring att så småningom bli gammal?
Panik? Panik att tänka att släktingar, familjen, att alla blir äldre. Tiden rinner ut. Det här är det värsta jag vet. Vill tyvärr inte ens tänka på det. 
 
 
bilder från min instagram & telefonen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0