MINA MÅL 2017

Hej vänner! Jag tänkte ta tag i mina nyårslöften/mål för 2017, jag har ju en del redan - och är så himla peppad inför det. Det är mål jag inte riktigt vet om jag kommer klara av, men jag ska verkligen göra mitt bästa och aldrig sluta kämpa. I år vill jag nå mina framtidsdrömmar - att hamna rätt. 
 
 
KOMMA IGÅNG MED UTBILDNING
1. Ta en kurs nu i vår för att få bättre kunskap samt inspiration inom det området jag vill studera. Jag sökte till grafisk design/reklam, en kvällskurs i Stockholm som är två kvällar i veckan, och jag blev antagen! Jag är sååå taggad för att komma igång och lära mig mer om detta, det ska bli så kul. Den här kursen är även mycket meriterande att gå om man sen vill söka in till skolan, vilket jag vill! KUL!
 
BÖRJA PLUGGA
2. Söka in till olika drömutbildningar så jag har en chans att plugga i höst. Jag vill verkligen komma in på någon av dessa skolor som jag tänkt söka. Jag ska kämpa med olika arbetsprover hela denna vår för att lyckas komma in. Känner mig redo att börja plugga och jag vet verkligen vad jag vill nu. Så jag hoppas, även fast jag vet att det är svårt och det är svår konkurrens, att jag kommer in. Jag ska göra mitt bästa. Aah. Vill verkligen lyckas. Håll tummarna för mig tackkk. Har haft för dåligt självförtroende för att ens våga söka in till något, men den här gången tänker jag göra det. Dags att börja kämpa och tro på mig själv!
 
TRÄFFA NYA VÄNNER
3. Få en större vänskapskrets! Det här målet ser faktiskt redan ljust ut då jag och ett helt gäng med tjejer ska ses i Stockholm och gå på "vänskapsdejt" så kul grej haha! KUL att få lära känna nya människor och få nya människor i ens liv. Bra också eftersom jag kommer att hänga en hel del i sthlm nu eftersom jag ska gå kursen där.
 
FLYTTA TILL STHLM
4. Okej detta mål är typ ett måste: hitta en lägenhet i sthlm haha. Måste det vara så svårt?? Både jag och david vill testa våra vingar där, och om jag kommer in till någon skola som jag sökt där måste vi ju flytta dit ändå. Bra grej. Aaah vill verkligen flytta till Stockholm, så om någon har tips på boende (hehe..) så kan ni ju höra av er. VILL.FLYTTA.DIT.NU!! Trivs skitbra i lägenheten här i närke, men, vill bo i Stockholm.
 
EN SOMMAR PÅ GOTLAND
5. Spendera någon/några veckor i stugan på Gotland i sommar!!! Med David och familj. Bästa jag vet, förra året blev det en snabbis på sommaren där, men vill ha längre tid. I sommar ska jag ha längre tid. 
 
Sen vill jag fortfarande gå på en taylor swift konsert. Mm. Fortfarande ett mål i livet. Dansa till shake it off och ba ha lite kul. Men annars; här har ni det. Önska mig lycka till, och om allt skiter sig så får vi se. Men det här är mina planer för 2017 och jag är pretty ready. Kanske kommer på fler mål eller nyårslöften senare, men detta är vad jag fokuserar på 90% av tiden just nu hehe. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0