FEBER

Hej vänner! Har legat hemma med feber sen i söndags men nu börjar det bli bättre. Ska upp och jobba imorgon men kan inte sova, känns som jag bara sovit det senaste dygnen.. Usch så tråkigt. David har inte heller mått bra, feber fram och tillbaka där med. Den här veckan har jag typ inget inplanerat mer än att försöka komma ut och få frisk luft, sätta igång med arbetsprover och få ordning på saker! Har även sökt nytt jobb där jag bor för att komma upp i mer arbetstimmar eftersom jag jobbar som timvikarie inom vården.. Jobbigt med seperationsångest med nya grejer haha, men vi får se hur det blir. Det ordnar sig säkert. Just nu längtar jag mest bort till en sommar på gotland med familjen, att bara få vara med nära och kära. Men ska klara denna vår först, som ser lite ut såhär:
 
- Jobba på mina arbetsprover till olika skolor. Kämpa. Ska klara ALLT! Det blir många uppgifter men det kommer vara så värt i slutändan och kul att komma på nya ideér medan jag jobbar på det.
- Gå på intensivkursen grafisk design och reklam som är 20 kvällar i Stockholm. Pendla lite osv.
- Jobba med läxor och arbeten från kursen som kommer bestå utav 2-5 timmars plugg i veckan.
- Försöka jobba 100% inom vården för att kunna spara så mycket pengar som möjligt.
 
Jobbigt just nu när halva instagram är ute och reser :)) blir så sugen på att bara åka. Men den som väntar på något gott hehe. Ta tag i grejer nu för att kunna ha kul sen! David åker iväg till thailand och bali med en vän när jag är mitt uppe i plugget, kommer vara så avundsjuk på honom när han ligger på våra favoritstränder i bali och dricker kokosnötter. Han har betald semester och inga speciella planer för våren så han kunde ba åka. Han erbjöd sig att betala flygresan men jag känner att jag varken har tid eller kan åka nu mitt i allt detta. Skulle bli så stressigt och måste jobba och spara pengar. Får helt enkelt hålla ut och drömma mig bort och skriva upp en lista på alla ställen jag vill åka till SEN, haha. Det är skönt att hitta det man verkligen vill och kämpa för det, samtidigt som det är jobbigt med presentationsångest osv. Men en gör ju bara sitt bästa. Det blir bra. 
 
GUD är så pigg. Ska upp klockan sex imorgon men jag kan inte somna. För mycket tankar när man ligger klarvaken i sängen och david sover gott bredvid. Men så skönt att jag ändå börjar känna mig friskare, kan ta tag i saker på riktigt och andas frisk luft. Hoppar allt som har med träning att göra den här veckan, vill inte få feber igen. Ska ta det lugnt, äta bra och planera! 
 
Hoppas ni får en fin och bra vecka <3
 
 
en bild som är tagen för exakt ett år sedan..  Hur fort går tiden? Bali i en månad med david, längtar tillbaka!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

trist med feber, men roligt med allt det andra!

2017-01-24 @ 12:47:14
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0