PLUGG

Hello friendos! Hur är livet? Här har det verkligen satt igång. Ja, på pluggsidan alltså. Var på min första grafisk design/reklam kurs igår, på Forsbergs skola. Blir lite speciellt med att pendla två dagar i veckan, men det har gått bra hittills hehe. Gick runt lite i Stockholm, kollade lite i affärer, åt ensamlunch men det var sviiinkallt ute! Fast! SOL och klarblå himmel! Hur härligt?! Älskar! Vi har fått vårat schema för hela kursen, som håller på till mitten av april. Har även fått lite läxor som jag kommit igång med, vill ju hinna med att samtidigt tänka på arbetsproven jag tänkt att göra. Har även tittat på lite andra program jag gärna vill plugga och söka. Och kurser ifall jag inte kommer in - så det blir så bra som möjligt för mig i höst! 
 
En annan lite rolig grej så ska jag få håret färgat och fixat av en tjej i Stockholm på måndag, hon gör ett provarbete för Björn Axén så jag behöver inte betala för det. Hur bra? Förhoppningsvis blir jag nöjd, sparar in mycket pengar på det i alla fall! Ska få en liten mörkare botten sen ljusare längst ner. Känns skönt hur som helst, har sån ful utväxt nu och mina ljusa slingor har börjat mörkna. 
 
Juste! bodde ju på Hay market med mamma, pappa, david och johan i helgen, då vi åt suuuupergod mat på Berns asiatiska och såg musikalen Book of mormon! SÅ bra haha! Vi såg ju den i chicago och ville se hur den var på svenska också. Så rolig! Värt att se!!! tips tips.
 
Annars så har jag en ledig onsdag idag, kände att jag behövde det då det blev en intensiv dag igår och jag kom hem så sent med tåget. Så idag har jag pluggat, försökt jobba fram ideér, skaffat inspiration och gått runt med mjukiskläder! Orkade inte handla godis, men är så sugen på choklad haha.. Hoppas ni får en fin vecka <3
 
 
Lite bilder från senaste dagarna! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0