MÅNDAG, TISDAG, ONSDAG

 
Lite bilder från senaste dagarna.. Ensamfrukost på Pom & Flora, Hur mysigt är det inte ändå? Favoritställe också. Sen sov jag ju hos min kusin i deras fina nya lägenhet! Älskade kakelugnen. Och så var det så fint på stan med alla hjärtans dag, lite rosblad här och där. Fint. 
 
Kom hem klockan tolv på natten, och så hade david köpt världens finaste bukett. Han hade valt blommorna själv - hur duktig ändå<3 Rosa och rött blir aldrig fel. SÅ FINT! Och så sprang jag in på NK och fick en fin present inslagen till david, och jag fick ett halsband med bokstaven D. Så fint, ska visa snart.
 
På tal om något annat så har min mac book dött. Den har liksom lagt av för alltid. Så nu lånar jag Johans dator medan jag väntar på att köpa en ny, måste ju ha en nu med kursen och allt. Klarar mig inte utan dator haha. Så ska beställa en i veckan. Som tur var blev det inte panik i och med att Johan hade en han inte använde så mycket som jag kan ha så länge. Skönt alltså. 
 
Annars så har jag bara städat lägenheten, tvättat i ca fyra timmar (kul) och öppnat balkongdörren så jag fick sol på mig! Avslutade städdagen med en ansiktsmask och nu ska jag laga mat! Imorgon blir det att pendla till Stockholm igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0