HÖSTEN SOM KOMMA SKALL

Hej finisar. Hur mår ni?
Tänk att jag ändå blev peppad på hösten tillslut. Alltså, kände att jag hade så mycket kvar av sommaren men nu känner jag mer för hösten. Kanske för att man upplever att den nästan snart är här? Någonstans i mitten av sensommaren och början på höst. Blir sugen på att köpa sköna stickade tröjor, fina kappor. Vill tända ljus, tycker mörkret är lite mysigt, få igång rutiner. Känner av det speciellt på morgonen då luften är extra krispig och kall - men på ett härligt sätt. Och sen på kvällarna när mörkret kommer men det ändå är lite ljummet i luften och efter yogapasset andas frisk luft. Det är något speciellt och magiskt över det. När det blir höst på riktigt, vill jag klä mig exakt såhär:
 
 
 
ett litet inspokollage, hur sugen blir man inte på höstkläder ändå? Och när man går runt i alla butiker som fått in höstkollektioner, mörka färger och stickade tröjor. Att träna och ha en aktivitet känns extra viktigt under hösten. Därför jag blev så förälskad i yogan jag går på nu. Att efter jobbet gå direkt till ett yogapass och känna sig lugn i hela kropp och själen, dricka te framför idol som kört igång igen och tända ljus. 
 
Mina höstplaner hittills ser ut såhär:
 
- Gå på bio! David har vunnit otroligt många (!) biobiljetter så det måste självklart utnyttjas. Så mysigt grej att göra på hösten. 
- Prova någon mysig restaurang här i stockholm.
- Bjuda över mina tjejvänner för sleep over och mys i min nya lägenhet!
- Ha någon kvällsaktivitet, som just nu yoga. Vill så gärna fortsätta på detta, så får se om jag gör det eller om jag provar något annat ställe. Någon form av yoga eller liknande vill jag göra, som är skönt för själ och kropp.
- köpa produkter från Björk & Berries och lukta gott hela tiden.
- Dricka massa te. Hehe.
- Ta det lugnt och njuta av allt nytt.
- Plugga grafisk design för webb på distans.
 
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0