17 OKTOBER

beige
 
 
Ljust beige med svart skinn - blir inte snyggare alltså. Ett litet kollage jag satte ihop för några dagar sen.
 
Den här veckan består av en första lektion på psykatriutbildning som jag ska gå i några veckor framöver! Kul att göra något annat och lära sig något nytt. Sen har jag ett frisörbesök inbokat, samt teater med mamma och att fira pappas födelsedag inbokat denna vecka. Kul! Har även varit på massage och det var så skönt. Känner att jag behöver gå lite oftare.. Typisk mysig höstgrej att göra. Börjar även bli sjukt sugen på julen. Att få dekorera och göra det mysigt. Baka, lyssna på julmusik och köpa julgran. Ah.. Haha. Snart<3
 
Förresten. Har blivit besatt av att läsa Nosleep-taggen på reddit. Någon annan som gör det? Vill veta om vissa saker är verkliga eller inte.. Blir i alla fall livrädd - som jag älskar. Ibland. Haha. 

BEIGE

 
 
 
Här är bilder på min nya älsklingskappa!! Den är verkligen så fin och skön. Håller värmen, är mjuk och jag älskar den. Kylan kom som en käftsmäll och detta blev den bästa räddningen ever.

MINUSGRADER

 
 
Två grejer jag älskar med hösten - att ta fram (samt köpa nya) stickade, varma tröjor! Dom har legat och väntat på mig och nu är det dags, för imorse var det frost ute och jag frös nästan ihjäl. Jag älskar tröjor, bekväma och alltid fint att ha på sig när det blir kallare ute. Och till den andra grejen - dricka mängder koppar te med honung i. Dessa två är från gotland, två olika sorter. Så fantastiskt gott, värmande och mysigt. Heja hösten<3

LATEST

 
Här kommer några bilder från senaste tiden på snapchat och från kamerarullen! Jennyapril på snapchat om ni har lust att hänga med! xx

NU ÄR DET OKTOBER

 
En riktig höstig dag i oktober. Ja, nu är det verkligen höst, på riktigt. Det är kallt, luften är frisk och krispig och löven har blivit gula. Det är så fint. Jag och David startade dagen med en lång sovmorgon där vi bara låg kvar i sängen. Sen blev det frukost, denna frukost är dock från ett annat tillfälle, men den såg nästan likadan ut. Rostade mackor i ugn med gotländsk honung på är en favorit när jag vill lyxa till det och orkar äta frukost. Sen yoghurt och musli och te.
 
 
Sen åkte vi ut till skogen - vi hade tänkt leta efter kantareller men vi vågade typ inte gå längre in i skogen för david är rädd för någon slags fågel som han blev jagad av när han var liten och jag blev asrädd för alla fågelljud. Så vi hittade inga kantareller, men vi hittade lingon! Haha..
 
 
 
Eftersom det var sol räckte det med stickad tröja och halsduk. Så mysigt.
 
 
Sen åkte vi vidare till sjön för det var ändå nära så vi passade på. 
 
Älskar höstig miljö, den friska luften.
 
 
Köpte denna halsduk i helgen då jag besökte becca i uppsala! Vi var i sthlm på lördagen så då fann jag den på & Other stories, min absoluta favorit affär i ca hela världen pga vill ha allt där.
 
 
Titta. Hur härligt? Mer höst blir det ju inte.
 
 
Har även bakat världens godaste äpplekaka. Ni måste smaka. Kommer skriva ut receptet någon snart, när jag gör den igen. Har snart ätit upp den, så god var den. Alltså MUMS! Te och äpplekaka en kall, solig oktoberdag är aldrig fel.

RSS 2.0