det handlar om oss

I två år har det varit vi nu, och jag är så fantastiskt lycklig med dig. För två år sen blev jag blixtkär i dig. Från första gången jag såg dig har det alltid varit du. Varje gång jag nämnde för någon att jag fallit för dig som visste vem du var fick jag alltid svaret "Åh, han är ju så himla snäll!" och nu förstår jag varför. Du lever upp till ditt rykte - din omtänksamhet och att du är så genuint snäll. Allt är så himla bra med dig, och jag vill inte låta skrytig, men så är det. Vi är trygga med varandra och jag har alltid känt mig trygg med dig. Du fick mig aldrig att tvivla på dina känslor för mig och du har aldrig svikit mig på något sätt, jag har alltid fått känna mig trygg med dig. det är det här som är så himla skönt med oss. Jag har aldrig behövt känna mig osäker eller som ett andrahandsval med dig. 
 
Jag älskar hur vi lär oss av varandra, att du kan fråga saker som du tycker att jag är bra på, med kläder, med bilder och annat kreativt. Att du alltid vill kolla med mig om jag tycker någon bild du redigerat blivit bra, för du vet att jag älskar sånt och för att du tycker jag är bra på sånt och att du alltid vill höra min åsikt. Att mina intressen blir en del av dina. Jag älskar att du lär mig saker om världen, om politik, om grejer jag inte alls har koll på men som jag önskar att jag hade. Du är allmänbildad och jag är kreativ och vi lär oss nästan alltid något nytt av varandra varje dag, det är något jag tycker är så fint i vårat förhållande. Du gör mig klokare.
 
Jag älskar att vi kan vara så barnsliga tillsammans, att vi kan skratta hela tiden med varandra om saker som folk inte skulle förstå. Vi bråkar nästintill aldrig, vilket jag vet kan vara svårt att förstå för vissa. Men just nu har vi en trygghet som vi båda haft med oss från början som gör att vi aldrig hamnar där. Jag vet att vissa säger att man måste bråka i ett förhållande för att det ska funka, men hos oss är det inte så. Vi är väldigt öppna och bekväma med varandra, det är jag så tacksam över. Att våran relation är så pass mogen att vi inte behöver dom dära bråken. Det sista vi vill är att svika varandra därför hamnar vi sällan där.
 
Jag älskar att jag alltid få vara den stora skeden, att få pussa på din nacke och bara känna din doft. Det är det bästa jag vet. Jag älskar vara sambo med dig, att få somna tillsammans varje kväll. Att få äta och laga middagar med dig. Att få göra goda frukostar tillsammans med dig. Jag älskar hur vi kommer överens. Att vi vill samma saker. Hur exalterade vi kan bli över saker. Jag älskar hur du får mig att känna. Att du alltid peppar mig i mina val jag gör, att du aldrig ifrågesätter något som jag vill göra. Jag älskar att du alltid vill mitt bästa, och aldrig tvivlar eller ser ner på något jag gör. Du gör mig så lycklig och du är den absolut bästa person jag vet. 
 
Jag älskar att du är världens största djurvän fast du knappt vet om det själv. När vi åkte förbi massa hundvalpar i bali och du ville åka tillbaka dit flera gånger bara för att få klappa dom igen. Haha, vi åkte till det där smoothiestället och köpte smoothies utan att dricka dom bara för att få leka med hundarna. Jag älskar att varje gång vi går förbi någon med hund så kollar vi alltid på varandra med stora ögon som skriker "åååh!" och dör söthetsdöden. Jag minns när vi var i grekland och du tog mig till ett ställe med moppe där det fanns massa små kattungar som du alltid ville gosa med. 
 
Jag älskar vart vi är just nu och hur vi haft det. Jag hoppas verkligen det alltid får vara såhär. För det är så drömmigt att få vara med dig. Jag vill skriva den här texten, för just nu är allt så himla bra. Men det kommer kanske inte alltid vara det. Ingen kan se in i framtiden, någon av oss kanske bara dör, eller är med om något hemskt, eller bara slutar älska den andra. Det är därför jag vill uppmärksamma det här nu. För just nu är det såhär bra och jag vet att det har stuckits i vissas ögon, att allt hela tiden är så bra. Att jag aldrig har något dåligt att säga. "ingens förhållande är perfekt" - och nej, kanske inte för alltid. Men kanske för en tid. Och det är väl ändå fint att det får vara det? Att man får känna så? Nu har det gått två år, och jag älskar dig, David, bara mer och mer. Och det är så det är. Och jag hoppas det alltid kommer få vara såhär. Jag ser fram emot en framtid med dig.
 
Det är så mycket mer jag skulle vilja berätta om, om hur glada vi blir när vi ser varandra att vi måste skaka på huvudet varje gång och säger "tänk om någon skulle se oss nu" och om alla fina små minnen eller alla smeknamn jag älskar, men jag måste sluta här, för annars kommer jag tröttna ut er.
 
Man brukar säga att "man blir som man umgås" och jag älskar att jag blir lite mer som dig för varje dag som går. För du är min största förebild och jag kunde inte önska mig något som helst annat i hela världen.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Gud vad fint skrivet! Ni är så himla söta ihop!
Hälsa Dartel Sandstorm från mig! ;)

Svar: åh tack!!<3 Haha han blev jätteglad och hälsar tillbaka! ;)
Jenny Lundberg

2016-06-28 @ 13:52:20
URL: http://nouw.com/amandaihs

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0