TRAVEL CRAVINGS

Hej lille bloggisen. Saker som jag vill just nu: Vara ledig och ha SOL. cravings alltså - skulle vilja ta en sista minuten till kroatien, spanien, italien, grekland... Alltså v e r k l i g e n. Men man har ju ett jobb att sköta osv. Min dröm i framtiden är att kunna jobba från vilket ställe som helst i världen så man bara kunde åka sådär när man känner för det. Frihet liksom. Aaah. Vill nog bara ha semester just nu. Åka till stockholm, åka till sommarstugan i gotland och vara kvar där för resten av sommaren, åka till öarna i göteborg... Så dålig på att planera sommaren alltså, haha. Men ska ta en tripp över dagen till sthlm på tisdag och har ändå fem dagar att spendera på gotland med rebecca, sen åker ju jag till chicago så ska försöka att inte klaga så jävla mkt alltså. Önskar bara att jag var ledig mer. mer mer mer. Eller att solen bara kunde visa sig lite mer, så man fick njuta lite av vädret. Är sugen på att boka en resa alltså. Vill till costa rica, LA, tulum, hawaii.... Hmm.. hehe.
 
Har i alla fall bokat in frisörtid så jag ska få frillan fixad på måndag! bara fräscha upp det och få bort min förfärliga utväxt och lägga i mer guldiga slingor. Sen kanske klippa till det lite för det är så fruktansvärt slitet, men vill ju spara ut det samtidigt... Ska även fixa fransarna samma dag. Bokade även in en tatueringstid men kom på att det är ju mitt i sommaren och jag kommer vilja bada, sola och gå lättklädd, så det var ingen bra idé att göra det nu så jag avbokade den tiden och får helt enkelt vänta. 
 
 
Här får ni i alla fall två stycken glada bilder när jag njöt av livet fullt ut!! Sommar alltså. Hur härligt. Herregud - man får ju aldrig nog.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0