JUL JUL JUL

Hej och GOD JUL!! Tänk vad fort tiden går, alltid alltid under julen. Har gjort julkort, köttbullar, handlat julklappar, gjort julkrans, varit på mammas julkonsert, kokat risgrynsgröt, firat julen.. Ja. Herregud. Dagarna har bara gått. Lite såhär har min jul sett ut:
 
 
 
Några dagar innan julafton gjorde jag en liten krans jag varit sugen på att testa på. Blev ju fin ändå för att vara första gången??
 
 
 
 
Julpyntat massor! Älskar lägenheten sååå mycket med all julpynt haha. Tomtar<3
 
 
Slagit in och köpt dessa julklappar. Det blev en hel del julklappar i år ändå, haha! Till mamma, pappa, johan,david, två stycken till julklappsbyte och julspel, david föräldrar, mormor, lite choklad till folk och så vidare.. Haha! Men älskar det. Finns inget mysigare än att handla julklappar och slå in dom fint. 
 
 
 
Och så firade vi jul! Vi började dagen innan julafton, den 23e hos davids pappa. Det blev uppesittarkväll, första gången för min del! Men vann dock inget hehe. Så mysigt! Sen på självaste julafton åkte david och jag först till hans farmor och farfar, fortsatte sen till davids mamma, och sen hem till mamma och pappa och vidare för att fortsätta kvällen hos mina kusiner som vi alltid firat! I år var det inga småbarn med, men tobbe blev en halv jultomte ändå, haha.
 
 
Hade ätit julmat dagen innan och på dagen hos davids mamma, så på kvällen valde jag lite annat att äta - revbensbjäll, vegetarisk paj, rödkål osv osv. Såå gott. Så stort julbord med släkten - alla får laga något och ta med. Sen blev det olika ostar och efterrätt. Mätt!!!
 
 
Och den 25e firade vi jul hos mormor och åt kalkon som mamma lagat, vilket var så gott! Och så öppnade vi klappar igen. Är så glad för alla julisar<3 Kan visa lite senare, och har även världens bästa tips på världens godaste parfym som david fick av mig. Luktar SÅ gott! Visar allt sen! Hoppas ni hade en fin jul<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0