HÖST I LUFTEN

 
 
Höst i luften och blå himmel med en sol som värmer. Älskar.

FÄRG

FÄRG
 
 
Det här med färg, kära vänner. Det är något jag på senaste tiden dött för. Herregud alltså. Är så kär. Kan jag få allt i detta lilla kollaget som jag nyss byggde ihop? Om man ändå var rik. Kan ni förstå. Om ändå.

29 AUGUSTI

Har äntligen vänt rätt på dygnet - man får ändå tacka för tidiga mornar på grund av jobb och sena kvällar för att hänga med vänner och familj. Nu är jag i fas igen. Så skönt att kunna somna på kvällarna och att inte vara dödstrött på dagarna alltså. Att kunna ta en kopp te eller att orka se klart en film, att äta sent på kvällen och att sen somna gott. Vet dock inte vad som hände med vädret. Hösten kom antagligen. Det regnar, blåser, temperaturen sjunker från tjugotvå grader till tio grader och jag blir inte längre bländad av kvällssolen när jag åker hem från jobbet. Nu är det natt klockan nio utanför och jag har börjat halvspringa från bilen till porten. Men ändå. Hej hösten. Älskar ju dig trots allt. Nu måste jag bara köpa ljus.
 
 
Tur att man fortfarande är solbränd och fräsch. Om två veckor ska jag till frisören och få bort mina solblekta slingor i håret och klippa bort allt det slitna. Ni vet, typiskt grej man gör varje höst så att allt blir lite som en nystart, sen ångrar man sig. Men jag tror jag klurat ut hur jag tror att jag vill ha det. Vi kör på det, i alla fall. Hej hösten. Hejdå sommaren.

HÖSTVINDAR

höst
 
 
Lite höstinspiration, det börjar ju ändå närma sig. Gud alltså. Älskar det här med höstmode, det bästa av det bästa. Har fått en grej för färgen röd. Jag som alltid hatat rött (och lila, men hatar fortfarande lila) nu älskar jag rött!!! Vill ha röda skor, röda läppar, rött nagellack.. Aah. Finaste färgen just nu tror jag.

DET SJÄLVKLARA KÖPET

Hej fina ni! Alltså, jag har vänt på dygnet. Verkligen hörrni. Vet inte om det är jetlaggen som sitter kvar eller det faktum att jag jobbade natt direkt när jag kom hem från chicago eller för att jag tillåter mig sova ut till klockan två på dagen eftersom jag inte somnar förrän fem, sex på morgonen. Aaah. Imorgon måste jag dock vända tillbaka för då ska jag jobba vanliga tider igen. Nåväl.
 
Hur härligt att sommaren kom tillbaka lite? Eller att vi i alla fall får smaka på den riktiga sensommaren? När det är höst i luften trots att det är 20-25 grader. Så härligt tycker jag. Det finns någon ro inom det, man varvar på sätt och vis ner. Välkomnar hösten sakta men säkert. Älskar det.
 
Tänkte i alla fall visa mina nya skor som jag nämnde i förra inlägget, silverskorna som jag såklart föll för direkt. Ett självklart köp.
 
 
 
Från michael kors. Håller fortfarande på att gå in dom, ni vet, dom där första skavsåren som man alltid måste räkna med. Och ärren som alltid blir kvar - men det är det värt.

CHICAGO

 
Hej vänner! Här kommer en stor chicago update! Så bra och fin resa. Superduper varmt, vi hade runt 25-35 grader varje dag. Vädret har både varit regn men även superfint med klarblå himmel och vi har utnyttjat varje dag till max. Vi bodde på Hard rock hotel som var kanon!
 
 
Här är resesällskapet! Hela bästa familjen. Bror, pojkvän, mamma och pappa.
 
 
Jag köpte ny skjorta som jag blev kär i och använde väldigt ofta. Så skön!!
 
 
Vi gick över milen varje dag. Åkte aldrig taxi utan gick oss igenom chicago. Hurtiga.
 
 
Vi gick såklart till den berömda bönan! Cloud gate.
 
 
Bror och jag!
 
 
Mitt i staden.
 
 
bästa!
 
 
Den självklara amerikanska frukosten. Mums.
 
 
En kväll gick vi på musikalen the book of mormon, så sjukt bra och rolig. Tips att se den alltså.
 
 
Köpte nya skor! Mer om det i ett annat inlägg!
 
 
En annan dag så tog vi tunnelbanan till Wicker park. Ett litet hipster-område med massa vintage butiker, superbra restauranger och affärer som aesop, urban outfitters och american apparel. 
 
 
Vi pausade på restaurangen Mahalo. En hawiiansk restaurang med världsfin inredning!
 
 
 En liten svalkande drink.
 
 
Jag hade röda läppar och silverbyxor!
 
 
När det blev lunchdags åt vi på Big star, ett populärt tacos ställe med sjukt god tacos.
 
 
under blå himmel!
 
 
Åt god frukost varje dag.
 
 
Vi var även vid piren och åkte denna grej! Hjulet, alltså.
 
 
Hej!
 
 
Nästsista dagen blev det så varmt att vi bestämde oss för att ha en beachday! Så bra stad som bjuder på en strand.
 
 
 
Så härligt!! Här hade vi 35 grader.
 
 
Och så fyllde mamma 50! Vi firade det med att överraska henne på rooftop restaurangen green river. Så god mat och så fin utsikt <3
 
 
Johan!
 
 
Och här åkte vi högt upp för att se på utsikten. Magiskt.
 
 
Tack chicago för denna resa!

MIDI SKIRT

skirt
 
Alltså. Dessa kjolar. Jag har blivit så kär. Äger en vit men vill ha precis alla färger, speciellt dom över, hur fina? Det är verkligen något jag kommer leta efter när jag är i chicago, kommer leva i dessa kjolar hela sensommaren och hösten som komma skall. Kommer bära dessa med skjortor, tshirts, tjocktröjor, stickade tröjor osv osv. Så himla fint.
 
Och på tal om sensommaren. Känner ni av den? Det känns som vi andas in det sista av sommaren nu samtidigt som det känns som att sommaren precis har börjat. Man liksom väntar på att den fortfarande ska komma igång. Sommaren snurrar fort. Men den är inte slut än och sensommaren har precis börjat och kanske blir det en liten semestertripp till kroatien lite senare för att få andas in det allra allra sista av sommaren och för att sen vara hundra procent redo inför hösten. Ja, hösten. Det är något pittoreskt över tanken om höst. Man liksom längtar efter det där lugna, mysiga, mörka samtidigt som man vill stanna upp för att den inte ska komma alldeles för tidigt. Nej, nu njuter vi av det sista sommaren har att ge oss, sen, sen kan vi börja prata om hösten. Men inte än.

RSS 2.0