Höstpepp

 
- Att det faktiskt är väldigt fint på hösten. Alla äpplen, orangea löv, friska luften.
 
- Kläderna. Kappor, skorna, skinnjacka, byxor, stickat.
 
- myset!! Jag vet att en del hatar när man pratar om tända ljus och te. Men allvarligt. Tänd ljusen. Drick te, om ni nu tycker om det. Köp något nytt te till och med. Eller chailatte. Lyssna på podcast, kolla om gossip girl eller någon annan bra serie, följ idol, ät tacos, carpa mörkret!!! Ta ett bad. MYS. Det här är världens bästa mysårstid.
 
- Att ta tag i grejer. Byta jobb? om du är vikarie som mig kan det ju vara skönt med förändring, prova nya grejer. Börja gymma, jag tycker inte om att vara inomhus på ett gym under sommaren, men på hösten är det skönt. Jag har redan provat en ny grej!! Att springa!! Har alltid varit SÅ negativ till det tills mamma tvingade mig följa med och jag ba ja ja. Slutade med att jag sprang en mil??? Så mitt mål nu är att klara springa en mil utan att vilja stanna och andas. Kanske tjejmilen nästa år?? Så taggad nu! Trodde liksom aldrig. Så kul när man klarar av saker. 
 
- Ät scones med marmelad. Just do it. Och ost. Drick te till det. Fett värt.
 
- Don't do a hårförändring. Jag gjorde alltid, ALLTID det på hösten. Och sen var hösten förstörd. Råkade alltid klippa det för kort, och färga det för mörkt. VARJE gång. Tänkte att nu är det dags för förändring!! och så går det åt helvete. Gå till frissan och fräscha upp det, men inte en såndär förändring. I tell ya.
 
Boka in ansiktsbehandling!! Så värt alltså. Efter sommaren behöver man det och det känns så himla bra.
 
- Dricka rödvin med bästisar och varm mat. Tjejkvällar utan utgång med bara massa prat behöver man också.
 
- Småresor i Sverige. Besök Stockholm eller Göteborg för shopping eller någon utställning. Så himla mysigt att bara komma iväg ibland med någon man tycker om. Huvudstäder är mysigast under hösten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0