Det är alltså höst nu?

 
Ja, tydligen. Första september, okej, inte riktigt höst, men en blandning av sensommar och början på en höst som komma skall. För nu regnar det faktiskt ute, (fast det har det ju dock gjort hela sommaren, hehe) och äpplerna på träden blir fler och fler samt rödare och rödare. Ett typiskt tecken på höst. I september brukar även träden tappa sin gröna färg och förvandlas sådär magiskt. Extra magiskt när solen lyser på de röda och orangea löven. En kan ju inte ogilla hösten när den ändå kan vara sådär fin, eller hur? Och så älskar jag te och chailatte och det är ju också en såndär typisk grej jag älskar på hösten. 
 
Alltså jag blir så glad och lite små sorgen på en och samma gång? Först tänker jag "nej, men jag hann ju inte sitta på tillräckligt många uteserveringar och bli full, och jag måste hinna mer picknickar, nej, jag måste till satin och sitta ute hela natten!!!!" (okej kanske överskattar satin en aning nu) och när jag har tänkt klart det tänker jag istället "Fast fan vad skönt det är att sommaren är över, jag klarade mig igenom sommarschemat utan problem och nu är det höst, jag älskar ju höst, och sen är det jul och sen ska jag ju resa herregud har bara bra saker att se fram emot!! Närmare resan!!" och så kommer ju lyckokicken in. Helt jävla amazing. Ser så fruktansvärt mycket fram emot den jävla långa januarivintern för då ska jag inte vara i sverige. Förhoppningsvis inte i alla fall. Så glad över varje dag som går, jobba så mycket som möjligt för att spara in de sista pengarna inför sakerna jag ser fram emot och längtar till. Kanske sorgligt att hålla på att längta efter saker hela tiden och inte leva i nuet, men att ha saker att längta efter är ju ändå det bästa? Älskar att längta efter saker.
 
Så ja, året är inte ens påväg att ta slut men ändå längtar jag så in i helvete efter nästa, eftersom det ska bli världens bästa år ju. Planerat. Men. Nu är det höst och nu ska vi njuta av det vi har och det som händer här och nu. För det är ju det enda vi har. Vad som händer sen vet ju ingen. Så, jag njuter av den här hösten som är på gång och det som händer just nu, för allt är faktiskt bra nu. Tack livet.

Kommentarer
Postat av: AngelicasVärld

JA det är väl tyvärr höst...

2015-09-01 @ 21:53:50
URL: http://angelicasvarld.com/
Postat av: ISA

har en stark hatkärlek till denna tid känner jag. pendlar från timme till timme, hehe

2015-09-01 @ 22:43:03
URL: http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0