CHRISTMAS GIFTS TIPS

för honom:
Väska, kläder, smycken, neccessär, raktillbehör, slips, morgonrock, ansiktskräm, notebook, böcker, klocka, varma ytterkläder..
 
-
 
För henne:
Smycken, väska, handkräm, ljus, skönhetsprodukter, underkläder, anteckningsblock, tidning, nyckelringar, hårvård, kimonos, parfym..
 
Här har ni julklappstips till både honom och henne, och det bästa med allt är att allt detta hittar ni på en och samma plats, net-a-porter! Så tips tips till er som behöver lite inspiration inför julklappsshoppingen, och kanske för er som inte orkar springa i affärer? bara att klicka hem. Älskar verkligen net-a-porter/mrporter. Ett tips är att köpa lite olika grejer och sen lägga allt i en presentask. Blanda underkläder, modetidning,ett smycke, en handkräm.. Samma till killen, raktillbehör, en snygg tshirt, någon skönhetsprodukt, ett smycke.. Älskar sånt! Så fint med giftbox! Kul att pyssla med själv också, så det blir fint.. Själv ska jag springa runt i affärer för att köpa mina julklappar, har planerat in en dag på mall of scandinavia för julklappsshopping. Wish me luck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0