Nybrogatan 38

 
 
 
I torsdag, 25 juni, var det precis ett år sedan david och jag sågs för "sista" gången innan han flyttade till Grekland över sommaren. Jag åkte till Grekland och hälsade på honom i augusti i en vecka, sen kom han äntligen hem, efter flera månader, någon gång i oktober. Och sen dess har det varit vi. Sen första gången jag såg honom, någon gång i maj förra året, har det alltid varit han. Nu är det exakt ett år sedan vi kramades hejdå, inte riktigt visste vad som skulle hända sen, att vara utan varandra den första sommaren efter att bara ha känt varandra i några veckor. Men vi visste och kände en sak - att vi ville vara med varandra. I torsdags var det ett år sedan, och nu kan jag inte vara utan honom.
 
Det firade vi med en heldag i Stockholm tillsammans och världsgod frukost på nybrogatan 38. Så lycklig ändå.

HENRY KOLE

Ni vet dessa fina Henry Kole sandaler som jag hade med i mitt kollage nedan? Åh, idag vann jag dom på deras instagramtävling! Så himla glad alltså. Verkligen velat köpa dessa!!
 
 
ibland har man bra tur.
 

-


rosa maränger

 
 
bakade dessa fina imorse. Rosa maränger, så fina och goda!! Ska ha dom till midsommar imorgon. Alltså, älskar att baka fina grejer? Ska fortsätta med detta!! Så kul. 
 
Ikväll ska jag och ett par till iväg på bio, Insidious 3!! världens bästa skräckfilmer ju, så har höga förväntingar på trean. Imorgon blir det fest med massa finfina vänner, ska bli så kul! Den här veckan är bra, började måndagen med Death cab for cutie konsert med min bror, ska lägga ut lite bilder från det snart. Världens bästa band, for real.

-


syrener

 
 
 
 
syrener. överallt. så himla fint och det doftar så gott - så somrigt. älskar gotland. det är bara så himla vackert överallt.
 

Våran gäststuga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är lille gäststugan så gott som klar! Så himla mysigt. ljuset där inne är magiskt! jag har fått bestämma inredningen så det har varit roligt, haha. gjorde även en liten gotlandstipstavla som ni kan se på sista bilden. så kul! nu saknas lite fler tavlor, kuddar och små saker, men det kommer med tiden.

årets första dopp

 
 
 
 
 
fredagen den 12 juni och jag har badat i havet för första gången i år! kallt och skönt, precis som det ska vara. Det har varit ca 22 grader hela dagen och jag har solat, fikat och fixat i nya gäststugan, så den är typ klar. Så fint blev det! en väldigt skön dag. Varför är man inte på semester jämt?

Gotland

 
 
 
 
 
 
Åkte ner till Gotland för några dagar till våran sommarstuga. Vi har köpt en till stuga, en gäststuga - så nu ska den inredas! Så himla härligt att bara komma iväg några dagar, till favoritstället, där jag trivs bäst. Det är så varmt, går runt i shorts och solen skiner. Så underbart!! 

JUNI

 
tröja & byxor /cos/ skor /& other stories/
 
äntligen sol, äntligen mera plusgrader. mer av det tack, juni.

RSS 2.0