NYÅRSLÖFTEN

Har ni några nyårslöften? Jag har faktiskt tänkt lite. För att få 2016 så bra som möjligt, och för att det är roligt att ha olika mål att uppnå! Stora som små. Jag brukar aldrig skriva nyårslöften, utan mer skoja om det. Men nu så! I år har jag faktiskt lite löften till mig själv. 
 
 
1. Komma iväg till Bali! Har längtat efter denna resa så länge, och nu är den till och med bokad. Men det är fortfarande ett nyårslöfte, att komma iväg. Har sparat pengar hela det här året för resan, så nu är det äntligen dags!
 
2. Springa tjejmilen med mamma. Började springa våras, och upptäckte att jag faktiskt kan. Har aldrig i hela mitt liv ens velat testa på löpning, men mamma tvingade med mig på en springrunda som var en mil. Sen sprang jag själv och utmanade mig själv, klarade av så mycket mer än vad jag någonsin trott. Så till våren ska jag börja springa lite mer och träna inför tjejmilen. Det här är ett roligt mål som jag verkligen ser fram emot att klara av!
 
3. Hitta och flytta in i första lägenheten tillsammans med David. Det här är något som ska bli av, haha! Hur kämpigt och svårt det än är att hitta en lägenhet så ska det lösa sig! Vi vill hitta en lägenhet i örebro och jag drömmer om stora fönster, sekelskiftlägenhet med fiskbensparkett, men är väl medveten om att det får fortsätta vara en dröm än så länge, haha, och ta det första bästa vi hittar, hur lägenheten än ser ut. Sålänge vi har någonstans att bo i örebro är jag ganska nöjd ändå. 
 
4. Fira min 23årsdag med närmaste vännerna! Jag älskar att planera fester och ordna, så jag vill nog ha ett litet födelsedagsfirande. Ja, ett av mina nyårslöften är att fira min födelsedag, haha! Låter kanske komiskt men det blir ofta att det inte blir av, men jag ska ta tag i det. Allt som går att fira bör firas! Vill ha fina ballonger, cupcakes, bra musik, champagne, dans och bästisar! Alltså ingen "stor" fest utan en liten med dom bästa. Mer sånt, eller hur?!
 
5. Fortsätta med träningen som jag gjort nu hela hösten + vintern! Jag har verkligen tyckt det varit jättekul att träna och fortfarande inte tröttnat, tror jag hittat rätt inom det. Har en balans och jag mår så himla bra i kroppen och mår bra i mig själv. Man mår verkligen bättre när man kommit igång. Så nyårslöftet består av att fortsätta ha kvar denna balans och må bra! Det här hör lite ihop med nyårslöftet nr 2. 
 
6. Inte ta livet på förstort allvar. Det här är ändå så viktigt att komma ihåg. Ska verkligen försöka bära med mig detta löfte hela året, att ta allt med en nypa salt och inte på förstort allvar. Då är det lite lättare och roligare att leva! Skratta mer och oroa sig lite mindre. Jag har alltid varit en sån som oroar sig för små grejer, tar saker på förstort allvar och tänker för mycket på vad andra tänker. Skitsamma! Nu följer jag Dashas motto "blundade och skrattade"
 
7. Tacka Ja till mer grejer. Detta lärde jag mig dock slutet på förra året, när vi var i mexico, cancun och Johan frågade om jag ville hänga med ut till nattklubben Coco Bongo. Jag tvekade lite, men sa att jag var trött och skulle ligga i jacuzzin istället och dricka vin, haha. DET ångrar jag. Tydligen så var det den coolaste nattklubb han varit på, bilderna han visade fick mig att dö av avundsjuka och så träffade dom avicii, han var tydligen där och festade. Tack och hej. Så, slutsats: Hur trött jag än är så är svaret alltid JA. Det är så man får erfarenheter och allt, för det får man inte när man sover. Eller när man ligger ensam i en jacuzzi och dricker vin.
 
8. Ta med min systemkamera oftare och ta mer bilder! Det är alltid kul att titta tillbaka och att ha bilder att lägga ut. Tänkte göra en bok med alla bilder i slutet av året som jag skickar efter. Sånt är alltid kul!!
 
9. Låta mitt hår växa ut. Nu ska jag prova på att ha lite längre hår som jag velat ha men alltid tröttnat på, slutar alltid med att jag klipper håret sen ångrar mig. Bra nyårslöfte. Håll mig borta från saxen.
 
10. Kort och gott, mitt sista nyårslöfte: Njuta av livet så mycket som möjligt, för vi vet aldrig när vi inte finns mer. Göra roliga saker oftare, skratta mer och ta hand om varje minut. Allt blir som man gör det till. 2016, jag ska göra dig till ett fint år. Det lovar jag.
 
Sen en sak, som dock inte är ett nyårslöfte.. Men jag vill såå gärna på en taylor swift konsert under 2016. Helst nu. Älskar verkligen hennes senaste skiva hur töntigt det än är, kan alla låtar utantill så det vore ju amazing. Stå och digga till taylor. Helst i london. Hoppas hoppas hon kör några konserter!!

Kommentarer
Postat av: ISA

åh blev superpepp av detta! kan skriva under på flera av dina mål! :)

2015-12-29 @ 20:04:44
URL: http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0