KAPPOR


när sensommaren är som bäst

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
en veckas semester med familjen i sommarstugan på Gotland i slutet av denna sommar. Tack vädret, för du i alla fall var snäll i augusti. Det behövde vi. Ville inte lämna, ville vara kvar i paradiset. Men nu får vi helt enkelt välkomna hösten. Låter bilderna tala hur veckan såg ut på ett ungefär - vi hade det fantastiskt!

Håret för hösten

tips om du har blont hår men vill få det mer guldigt - köp färgbomben från nutri color creme revlon, färgen havana, 713!! I just did och det blev fantastiskt. Här är mitt kollage för hösthåret, hoppas ni gillar!

OUTFIT

  
 
 
skorta acne // linne zara // smycken & other stories // skor henry cole // shorts kappahl // väska wera
 
En liten uppdatering från Gotland! Mer semesterbilder kommer. 

ACNE

 
 
 
 
När man ska spara pengar men inser att denna acneskjorta är på rea. Den perfekta färgen, tyget, passformen. Att den är förstor gör ingenting, för den sitter bara sådär slappt snyggt. Älskar den. 70% rea är inget man skojar bort liksom.

Förberedd inför hösten

Nej jag vet, jag vet - sommaren är inte slut än. Den har precis börjat. Ja, faktiskt. I augusti. För ovanlighetens skull kanske. Så, kanske förlängs denna sommaren enda ut till början av oktober? Well, vi får väl helt enkelt se. Och eftersom vi inte har någon aning i detta land, om det kommer vara sommar eller höst i september, så får man helt enkelt vara förberedd! Hösten kommer ju alltid till slut. Färgerna på löven förvandlas sådär magiskt fint, temperaturen blir lite lägre och till slut funkar inte shorts längre. Man får plötsligt sätta på sig en halsduk till jackan - och ändra om hela sin outift, från sommar till höst. Och för att kunna välkomna den underbara hösten, när den nu kommer, så är det bästa att vara förberedd med höstgarderoben. Såhär kommer min se ut.

RSS 2.0