Min kudde

Hej bloggis! Idag har jag varit på spahuset och fått en timmes massage, så behövligt alltså. Hann även med att köpa en träningströja/jacka, helvit precis som jag ville ha den! Unnade mig den då jag rensat mer än någonsin i min garderob, sex stycken överfulla ica påsar blev det, gick knappt att stänga dom haha. Men lämnade in alla till h&m eftersom man kan göra det vilket är hur bra som helst. Känns så skönt att ha rensat ut allt som ändå bara ligger där och aldrig blir använt, och jag har blivit för lat för att sälja kläderna, även fast allt var helt och vissa plagg orörda samt många dyrare märken. Men nu får en ju plats med nytt! 

Tog mig även i kragen och tog tag i en sak som jag tänkt göra länge, nämligen att designa egen kudde! Min dröm vore ju att designa tex påslakan, kuddar, överkast, underlägg osv osv med mina illustrationer på. Nu fick jag i alla fall en aning om hur resultatet kan se ut! Såhär: 
Blev nöjd till och med! Så det känns bra och rätt. Kul att man kan prova sig fram i alla fall!! Mer kommer det att bli kan jag lova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0