1 september

Lyssnar på podcasts och dricker chailatte innan jobb. Längtar efter gamla tider men försöker se framåt. Det känns bara så himla konstigt att inte gå i skola, inte ha något efter-skola-måsten. Inga tjocka böcker att läsa, ingen cheerleadingträning, ingen målarkurs varje måndagskväll och inget körkortsplugg, inga teorilektioner och inga friskis - och svettis pass två gånger i veckan.
 
Tiden går bara så himla fort och plötsligt sitter man här, som att man är klar med allt som varit och nu ska starta något helt nytt, ungefär så. Allt som man längtat efter när man hade allt tryggt runt omkring, rutinerna och vardagen, när man längtade bort från skolan och längtade tills att få vara "fri". Men nu när jag är det känns det bara som att jag längtar tillbaka. Jag är rädd för att slänga mig in i något nytt, nästan så rädd att jag inte vill något annat än att ha tillbaka det gamla.
 
Jag vet att jag känt såhär förut, som när jag skulle sluta högstadiet och börja på gymnasiet, jag ville inte lämna det trygga, som att allt bara skulle ta slut. Men sen blev allt bara mycket, mycket bättre. Kanske är det så nu också? Antagligen. Bara att nu får jag bestämma allting själv. Vart jag ska ta vägen. Vart jag ska flytta. Just nu känner jag bara: Nej. Snart kvävs jag. Och så får det vara med det.
 
Tänker så länge boka frisörtid och göra en större förändring. Hälsa på vänner som flyttat. Gå ut så ofta som möjligt och dricka vin och skratta bort tiden. Räkna ner dagarna tills han kommer hem. Skaffa gymkort och få tillbaka rutiner och fortsätta jobba på. Det blir bra. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanna Maria J

Mmm kaffelatte :D

2014-09-01 @ 13:32:17
URL: http://oslofru.com/
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Gott!

2014-09-01 @ 15:14:35
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Frida

Klart det blir bra! och du är välkommen hit och dricka té precis när du vill och hur mycket du vill!! :D <3

2014-09-04 @ 22:48:18
URL: http://svartasvalor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0