som att jag är hel

Helt jävla ärligt så vet jag inte vad som händer med mig. Har varken varit glad eller ledsen på ungefär exakt ett år, nästan varit tom på känslor, som varken varit negativt eller positivt. Men nu - här kommer alla känslor på en och samma fucking gång.
 
Allvar. Vad har jag att skylla på? Solen? Våren? Knappast. Ena kvällen ligger jag och gråter så att jag nästintill kvävs, för helvete vad ont det gör, och jag har inte gråtit sådär vulgärt på ja, ungefär ett år. Skriver känslosamma blogginlägg som jag sparar i utkast - jag hatar ju känslor och känsliga jävlar. Nästa dag är jag sådär glad så att det känns som att jag ska sprängas, jag skriker i kudden av glädje i en halvtimme och så håller jag på sådär, försöker lugna ner mig med lugna låtar men det funkar knappast. Helvete vilka lyckorus. Det här händer alltså när jag är ensam. Jag vet vad jag är glad och lycklig över, men sånhär lycka som nästan är lite äcklig blir det aldrig av det hela. Förrän nu. Och ledsamheten, jag vet vad jag gråter över men det brukar aldrig komma tårar på det där sättet. Har aldrig låtit det få komma ut, har aldrig velat märka av det, vetat av det. Mina känslor har fyllt hela min kropp, det finns inte ett enda ställe i kroppen att fylla ut den med mer känslor på för jag är fan full. 
 
Men vet ni. Det är så jävla skönt. Det känns som att jag äntligen tillåter mig själv att känna något igen, hundra procentligt. Utan att skämmas. Att få ha känslor, att få känna av det mycket, verkligen rakt igenom. Vilken jävla känsla, att få känna. Det är som att jag är hel igen. Och jag som aldrig fattat att jag fortfarande var sönder. 
 
Kanske borde jag egentligen vara livrädd nu, men jag känner mig fan fri.
 
Jag fattar nu, jag gör verkligen det. 

Kommentarer
Postat av: Frida Planting

"Nej säg att du är fri till slut fast du vet att hälften av dom som kämpar går under och hälften av dom som älskar exploderar"

Tycker låten passar utmärkt till din text. Dessutom glad för din skull, kramis<3

Svar: <3 bästa du
Jenny Lundberg

2014-05-22 @ 21:43:24
URL: http://svartasvalor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0