April i bilder

Tänk, vad april gick fort! Herregud. Det har varit sommarväder nästan hela april vilket varit underunderbart. Första uteserveringen dag, kväll och natt, första grillningen och första solbrännan. Fräknar på kinderna och näsan har kommit och mina nya slingor i håret gör mig väldigt nöjd, känner mig inte vinterblek alls längre. Så himla skönt. April har i alla fall bjudit på många kalas och födelsedagar, sol och njutning av vädret och vänner! Här kommer ett kollage med bilder från april;
 
 
Men nu är maj här vilket kommer bestå av att äntligen få mina två första löner från mina två nya jobb som jag förresten jobbat på hela april, helger och veckor, och det känns bra att vara igång! Sen kommer det bestå utav Gotlandsbesök (världens bästa) och förhoppningsvis mer grill och sol!!! Det är ju trots allt början på sommaren nu, på riktigt.
 
På valborg jobbade jag men cyklade på natten iväg på en fest vilket var väldigt trevligt, är bäst på beerpong och det var skönt att få träffa lite folk mitt i allt jobbande. Fick till och med se majbrasan och allt. Fint, fint.

Kommentarer
Postat av: johanna

fin blogg!:) vad jobbar du med ?

Svar: Tack! :) jag jobbar som vårdbiträde och sen jobbar jag på mcdonalds också!
Jenny Lundberg

2014-05-13 @ 14:57:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0