Det allra ondast

Opublicerat gammalt inlägg
 
Jag vet inte vad jag ska göra med dom här tankarna och trycket på bröstet som kommer oftare och oftare nu, ovälkomande känslor. Jag vet inte vad jag ska säga om det, för det känns som jag ältar samma sak men aldrig kommer fram till något i slutändan, det finns liksom alltid kvar. Kanske är det över för en liten stund, men dom kommer alltid tillbaka. Och så börjar det om. 
 
Faktum är att det gör så fruktansvärt ont. Och jag har försökt att tänka bort det, försökt att ignorera det, men det finns alltid där. Tankarna. Jag är glad, jag är lycklig, det är så det är. Jag vill inte skriva att jag mår dåligt för det gör jag inte, jag vill inte skriva att det gör ont fastän det kanske gör det, för det känns som jag sviker precis alla om jag skulle säga det. Ni vet ju att det där med att visa sig svag inte är min grej, men jag kan inte hålla inne den här känslan längre. Den tar över.
 
Kanske skulle jag försöka vara lite mer tydligare, kanske om jag kunde öppna mig lite mer och berätta. Men jag kan inte. Jag känner mig otillräcklig, mindre värd och värdelös på allt. Och det känns som att alla står där och tittar på. Hånar. 
 
kanske till och med ser lite ner på mig.
 
Och jag vet att jag inte är speciellt bra, jag har aldrig varit bra på saker. Och jag vet att jag skrivit många gånger att man aldrig ska glömma bort sitt eget värde, men helt ärligt känns det ibland som att jag inte har något. Jag har verkligen jobbat på mig själv, jag har försökt att bli en bättre, starkare, roligare, självsäkrare version av mig själv i hela mitt liv, jag har alltid velat vara med, jag har aldrig velat stått bredvid och tittat på, jag har inte valt att vara den tysta, jag valde aldrig det. Det blev så. 
 
Jag önskar att jag kunde vara lite mer som du. För när jag ser mig själv i spegeln med otillräckligheten i halsen, vill jag förändra allt och allt som jag ser i den. Jag vill kräkas på allt som gör ont. På allt som river och på dom som sviker.
 
Och fastän jag skulle stå med vinsten i handen, kommer jag alltid känna mig som en förlorare inuti. För hur jag än gör, vad jag än gör, så kommer det aldrig kännas tillräckligt.
 
Och det är nog det, det som gör allra ondast.

BIKINIS

Bikinisäsongen är ju faktiskt äntligen, äntligen här. Älskar svarta, smala band, många band, osv. Har valt ut lite annorlunda favoriter som jag blev lite kär i:
 
 
Så fruktansvärt snygga! allihopa!! Beställde hem en bikini, överdelen är en vanlig triangelmodell fast med smalare band, råkade beställa en riktigt liten storlek dock, så jag beställde en ny likadan (blev typ billigare än att skicka tillbaka och krångla) och underdelen som jag köpte såg ut såhär och var däremot perfekt:
 
 
Så nu längtar jag till att få ha min nya bikini på mig! Hoppas på att det blir poolhäng snart och sådant kul och somrigt. Imorgon åker jag till Gotland men tror tyvärr havet inte är uppvärmt ännu för ett dopp...

som att jag är hel

Helt jävla ärligt så vet jag inte vad som händer med mig. Har varken varit glad eller ledsen på ungefär exakt ett år, nästan varit tom på känslor, som varken varit negativt eller positivt. Men nu - här kommer alla känslor på en och samma fucking gång.
 
Allvar. Vad har jag att skylla på? Solen? Våren? Knappast. Ena kvällen ligger jag och gråter så att jag nästintill kvävs, för helvete vad ont det gör, och jag har inte gråtit sådär vulgärt på ja, ungefär ett år. Skriver känslosamma blogginlägg som jag sparar i utkast - jag hatar ju känslor och känsliga jävlar. Nästa dag är jag sådär glad så att det känns som att jag ska sprängas, jag skriker i kudden av glädje i en halvtimme och så håller jag på sådär, försöker lugna ner mig med lugna låtar men det funkar knappast. Helvete vilka lyckorus. Det här händer alltså när jag är ensam. Jag vet vad jag är glad och lycklig över, men sånhär lycka som nästan är lite äcklig blir det aldrig av det hela. Förrän nu. Och ledsamheten, jag vet vad jag gråter över men det brukar aldrig komma tårar på det där sättet. Har aldrig låtit det få komma ut, har aldrig velat märka av det, vetat av det. Mina känslor har fyllt hela min kropp, det finns inte ett enda ställe i kroppen att fylla ut den med mer känslor på för jag är fan full. 
 
Men vet ni. Det är så jävla skönt. Det känns som att jag äntligen tillåter mig själv att känna något igen, hundra procentligt. Utan att skämmas. Att få ha känslor, att få känna av det mycket, verkligen rakt igenom. Vilken jävla känsla, att få känna. Det är som att jag är hel igen. Och jag som aldrig fattat att jag fortfarande var sönder. 
 
Kanske borde jag egentligen vara livrädd nu, men jag känner mig fan fri.
 
Jag fattar nu, jag gör verkligen det. 

BLACK

det är något fantastiskt med svart. Världens snyggaste färg, i alla fall.
Kollage gjord i polyvore

OVERALL DEMIN

 
 
 
 
Igår inköptes även denna vackra varelse, var bara tvungen tvungen tvungen att köpa, ingert ångestköp utan ett bra köp. Kommer användas i sommar så mycket jag bara kan. Behövde ett par hängselbyxor i garderoben och det var dessutom den perfekta färgen och modellen. Tack och lov! Är verkligen kär i den.

rayban

 
 
Igår köpte jag mig ett par nya solglasögon från rayban, clubmaster! Totalt älskar dom, så nu kan solen få komma så jag får använda dessa! 

damaged

 
 

Länkar!

Hej fina fina ni. Jag tänkte dela av mig med en massa gott och blandat, lite länkar som jag sparat på datorn som jag tyckt om och inte vill glömma bort! Allt från tips, roligt och fint! Här har ni dom:
 
Grilled cheese party - Älskar dessa tips på festligt plockmat, det ser både fint och gott ut! Vill verkligen prova och bjuda med dessa någon gång.
 
Background noise - Totalt älskar detta! Alla ljud att lyssna på. Skogen, regn och massa avslappnade.
 
39 test answers - Så himla kul. Läxor och prov på vad elever svarat. Klockrent! 
 
Baked potato - Tips på vad man kan ha på sin bakade potatis, ni kommer gilla det om ni tycker om bakad potatis lika mycket som mig!! Sidan heter Bon Appétit Magazine och om ni är intresserad av mat kommer ni älska denna sida!
 
Deliciously Ella - Ännu en till sida med mat! Nyttigt och så himla inspirerande!
 
The Coveteur - Älskar denna sida/blogg helt enkelt.
 

Så kul att hitta nya sidor att bara sitta och läsa och "bläddra" igenom när man har tid. Hoppas ni gillade någon av dom! Älskar ju som sagt att bli inspirerad och att inspirera och dela med mig av sådant fint. 
 
 
xx

my style

Lite plock av sådant som jag tycker om
 
 

April i bilder

Tänk, vad april gick fort! Herregud. Det har varit sommarväder nästan hela april vilket varit underunderbart. Första uteserveringen dag, kväll och natt, första grillningen och första solbrännan. Fräknar på kinderna och näsan har kommit och mina nya slingor i håret gör mig väldigt nöjd, känner mig inte vinterblek alls längre. Så himla skönt. April har i alla fall bjudit på många kalas och födelsedagar, sol och njutning av vädret och vänner! Här kommer ett kollage med bilder från april;
 
 
Men nu är maj här vilket kommer bestå av att äntligen få mina två första löner från mina två nya jobb som jag förresten jobbat på hela april, helger och veckor, och det känns bra att vara igång! Sen kommer det bestå utav Gotlandsbesök (världens bästa) och förhoppningsvis mer grill och sol!!! Det är ju trots allt början på sommaren nu, på riktigt.
 
På valborg jobbade jag men cyklade på natten iväg på en fest vilket var väldigt trevligt, är bäst på beerpong och det var skönt att få träffa lite folk mitt i allt jobbande. Fick till och med se majbrasan och allt. Fint, fint.

RSS 2.0