Det handlar om oss

Det är svårt att verka kall när man känner något så starkt för någon, jag vill inte ens försöka vara kall längre. Jag vill att du ska veta, men det vet du redan. Det är fattat för längesen. Jag är fast och jag vill inte ha något annat. Jag behöver ingen, jag är riktigt bra på att vara ensam. Jag har aldrig längtat efter någon och jag vet att jag inte behöver någon, men längtan efter dig när du gått är ändå obeskrivlig och lyckan när jag är med dig vill jag uppleva miljontals gånger om.
 
Jag har aldrig fattat det där med varför alla är så desperata i att hitta någon att falla för och låta någon annan vara den stora anledningen till sin egen livsglädje, hur man kan vilja vara någon annans frivilligt. Allt det där har äcklat mig, för det är så fruktansvärt destruktivt.
 
Men sen kom du, och det är allt annat än destruktivt. Du gör mig så glad.
 
Och det är väl märkligt det där ändå, att fast man inte känt varandra länge alls så är det dig jag skulle valt att sätta mig bredvid om vi var i ett rum med alla människor jag känner. Jag har liksom slutat se det farliga och det mörka i att falla handlöst för någon och om jag får ont nu får jag skylla mig själv, men det känns okej. för allt det här handlar bara om dig. Att jag är din.
 
Jag tror jag är medveten om det. 
 
Och det var det jag ville få skriva, att man inte alltid kommer på sig själv liggandes på badrumsgolvet kvävd av besvikelse och otillräcklighet. För det finns så mycket annat än det. Ren, genuin lycka.
 
Som du, till exempel.
 
Så jag fattar varför folk så gärna vill vara någons nu, du lär mig det. Det destruktiva räknas inte, för det är inte vad det här handlar om. Och det var nog mest det jag ville ha sagt, även om jag skulle kunna fortsätta skriva om det här hela natten. Om dig. Om hur lycklig man kan bli av en annan människa. Hur man glömmer det destruktiva, hur det känns. Hur mycket jag kommer sakna dig nu när du åkt. Men nog om det nu.

black for summer

black

shiver

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cosmo, bikini, rosé

Well well tiden går fort på sommaren, det är bara juni, men hallå - redan. Så jag tänkte dela med mig av lite bilder från den senaste tiden.
 
 
Fram med solglasögon, favorittidningen cosmopolitan och sen sola, sola, sola.
 
 
.. i min nya bikini från asos.
 
 
Och jag är chockad över hur brun jag lyckats bli också.
 
 
Var vid havet några dagar. Så fint.
 
 
Ätit mycket gott, tapas, glass, och en massa rosé. 
 
 
Hängt runt lite, eller, mycket, med människor. Poolhäng, utekvällar, satinhäng, myspys och bara bra.
 
 
Och så två jobb på det. Och kanske en mage med fjärilar. puss.

Naïve I was just staring at the barrel of a gun


STYLE

classy
 

Juni

Jag tror Juni kommer bjuda på bara bra. Jag hoppas det, åtminstone. För det känns så - på riktigt.
 
 
 
 
 

RSS 2.0