so many demons fighting inside

Om jag bara kunde vända mig ut och in, kunde jag låta folk se vad jag anser vara mitt ärliga jag, insidan.
 
Tankarna som slåss. Sånt där som sakta tar sönder en, sånt som ingen vet om, för man har en sån stolthet, eller otacksamhet, eller för man skäms så in i helvetes mycket för man inte kan kontrollera sig själv längre. Eller för att man vet att det är helt åt helvete fel, själviskt och destruktivt men ändå fortsätter och inte kan sluta. Samtidigt som man mår så jävla bra. Det finns inga ord.
 
Jag kan inte säga det till dig. Och inte till dig. Inte dig. Och aldrig dig. Inte till någon. Fastän jag önskar jag kunde. I alla fall till någon. Men jag vill inte påverka dig, och jag vill inte såra dig, och jag vill inte göra det jobbigt för dig. Inte för någon av er. Det skulle vara så in åt helvetes själviskt, och det är därför det inte finns några ord. Hatet mot mig själv, fast jag ändå kan tycka om den jag är, den jag ser i vissa stunder, så tycks det ändå aldrig försvinna. Fastän allt annat i livet är så fantastiskt bra. Det är som en förbannelse tagit över som bara finns där samtidigt som jag finns kvar. Det är så fruktansvärt själviskt och jag skäms, men jag kan inte sluta. "It's not a lifestyle choice. In fact, it's not a choice at all"
 
Fan, jag önskar du kunde se, det jag önskar jag kunde säga. 

Kommentarer
Postat av: Frida

Glömde ju säga, att behöver du någonsin prata är det bara att höra av dig. Om det så bara är att du vill att någon lyssnar, så finns jag här. Vill bara att du ska veta det! Kram på dig<3

Svar: Du är världsbäst frida!! det ska du veta<3
Jenny Lundberg

2014-07-31 @ 18:21:35
URL: http://svartasvalor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0