so many demons fighting inside

Om jag bara kunde vända mig ut och in, kunde jag låta folk se vad jag anser vara mitt ärliga jag, insidan.
 
Tankarna som slåss. Sånt där som sakta tar sönder en, sånt som ingen vet om, för man har en sån stolthet, eller otacksamhet, eller för man skäms så in i helvetes mycket för man inte kan kontrollera sig själv längre. Eller för att man vet att det är helt åt helvete fel, själviskt och destruktivt men ändå fortsätter och inte kan sluta. Samtidigt som man mår så jävla bra. Det finns inga ord.
 
Jag kan inte säga det till dig. Och inte till dig. Inte dig. Och aldrig dig. Inte till någon. Fastän jag önskar jag kunde. I alla fall till någon. Men jag vill inte påverka dig, och jag vill inte såra dig, och jag vill inte göra det jobbigt för dig. Inte för någon av er. Det skulle vara så in åt helvetes själviskt, och det är därför det inte finns några ord. Hatet mot mig själv, fast jag ändå kan tycka om den jag är, den jag ser i vissa stunder, så tycks det ändå aldrig försvinna. Fastän allt annat i livet är så fantastiskt bra. Det är som en förbannelse tagit över som bara finns där samtidigt som jag finns kvar. Det är så fruktansvärt själviskt och jag skäms, men jag kan inte sluta. "It's not a lifestyle choice. In fact, it's not a choice at all"
 
Fan, jag önskar du kunde se, det jag önskar jag kunde säga. 

semester

 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från senaste tiden. Kommer aldrig sluta älska att umgås med familj, släkt, nära och kära. Det bästa som finns. Så glad och lycklig över dessa människor.

UNDERWEAR

 Underkläder är är mitt godis, får inte nog. Har handlat så mycket svart på senaste tiden att jag istället blivit tokig i färg, har fastnat helt för det. Gjorde ett kollage på sånt där man bara dör av att se på:
Färgerna är gudomliga. Inspirationen fann jag hos instagramkontot Love haus och märket beach bunny swimwear. Det var nyligen en modevisning och dessa bilder har tagit upp mitt flöde helt och hållet på insta, och jag fick liksom aldrig nog.
 
Jag bara totalt älskar, älskar!!! Så, idag var jag på stan och kände att jag inte klarade av suget mer. Vågar mig inte på ännu att beställa från lovehaus.com, så jag tog en runda på stan och blev positivt överraskad. Hittade så himla mycket fint och är såå nöjd. Det här fick jag med mig:
 
 
Vad var det jag sa? Jag är kär.

hitta tillbaka

Vilken semester jag tagit från bloggen. Jag som älskar att skriva. Allt är bara i mina tankar just nu, men det ska ut. Det ska hit. Men det blir så på sommaren, man vill bara ta vara på all tid, suga in varje sommarluft så mycket man bara kan för man vet att den en dag plötsligt kommer ta slut. Den svenska sommaren. Man bara liksom är. Glömmer lite bort sina drömmar. Struntar i allt som heter framtid. Lägger sånt åt sidan, omedvetet. Men nu känner jag att det är så mycket som måste ut. Allt man sparat på under sommaren, allt man glömt bort. Det är lite som att komma tillbaka till verkligheten, eller kanske till den man är. Jag vet inte. Nu är jag här igen, i alla fall, trots att det bara är juli. Trots att så mycket mer av sommaren väntar. Men jag behöver lite mer av mig själv, för att kanske förstå mig på mig själv. Det är så mycket som är oklart just nu, så jag måste få stanna upp lite. För ibland går saker för långt, sånt som inte egentligen är så himla bra. Jag måste ta tag i allt sånt nu. Allt som bara är för min egna skull. Annars är allt så himla bra. Jag måste bara sluta hatet mot mig själv först, men mer om det någon annan gång.
 
 

bilder från livet

 
 
 
 
 

RSS 2.0