Jackan blev min.

Ni kanske tror jag överdriver nu, men allvarligt; min träningsvärk är helt galen. Kan inte gå upp för trappor, inte ner, kan inte röra mig! Mina ben och speciellt röven fick sig ett rejält träningspass när jag fick ett träningschema och skulle gå igenom det. Haha.... Ska antagligen till gymmet imorgon igen om jag kommer upp från sängen. 
 
Till något helt annat så är jag ganska överlycklig då jag fann jackan jag velat ha mest typ i hela världen på rean. Nu är den min! från 3000 kr till 1500 kändes jävligt bra alltså.
gråter typ när jag ser den. så fin är den.
 
kommer använda den HELA tiden. nu har "äntligen" snön kommit och minusgraderna blir bara värre, så får väl försöka att klara mig utan jackan tills det blir lite mer plus grader kanske. men vill inte det. Vill även gå runt i "öppna" skor, men får även med det vänta tills snön försvunnit... mina uggs duger rätt bra nu alltså. 
 
Har inte heller visat någon bild alls sen jag slingade massa blonda slingor i håret, sved en jävla massa i plånkan då också, hade lite panik och bokade tid på Nikita... Men jag är nöjd, det blev jättefint och dom var jättebra där. Hellre betala lite mer (mycket mer.........) och bli nöjd än att betala mindre och gråta (som jag brukar) MEN har lovat mig själv att inte fälla en enda tår för det kostade för mycket för det haha. så jag har vant mig vid det ljusa och börjat älska det. very good.

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh vart kan man köpa den jackan ?

Svar: Från mary-kate & ashley olsen på bikbok!
Jenny Lundberg

2014-01-15 @ 00:14:27
URL: http://emmajohnson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0