Jag måste bestämma mig

Jag har sån himla beslutångest över allt jag vill göra. Det finns så himla många underbara möjligheter men grejen är att jag vill göra allt samtidigt. Vad ska jag göra? Just nu försöker jag bestämma mig om jag vill åka som au pair i ett år i californien, (santa barbara, LA eller liknande). Eller om jag ska åka till london och jobba som nanny (barnflicka/barnvakt) eller om jag ska dra till new york och göra något liknande där. Har suttit och kollat och läst om alla saker hundra gånger om och det enda jag vet är att jag vill göra alla dom där sakerna, nu. Samtidigt. Jag känner att det är dags att ta tag i det här nu och försöka bestämma mig. Jag tackade i alla fall nej till att flytta till stockholm för att läsa modevetenskap för att jag vet att jag vill iväg, längre bort. Det är det enda jag vet. Jag älskar att drömma men det är svårt när det finns så mycket man vill göra. Och visst skulle jag kunna göra allt, men jag vet ju inte vart jag ska börja!! 
 
London, kalifornien eller new york. 
 
Jag vet att jag måstemåstemåste flytta till californien som au pair för det har varit den största "drömmen", men jag vet inte om jag borde åka till london först och vara där i ett halvår eller något som nanny. Och sen efter au pair året i kalifornien så kanske jag kan åka till new york.
 
Jag vill ha allt klart så jag kan vara borta till nästa vår eller sommar. Vart ska jag ta vägen???
 
Okej, jag har inte så mycket panik som det låter. Jag är bara väldigt exalterad just nu eftersom just ikväll vill jag bara bestämma mig. Ska sova på saken. Behöver inte stressa. Men jag är så himla peppad på att komma iväg snart bara, att det äntligen, äntligen faktiskt är dags att åka snart. Jag måste bara, som sagt, bestämma mig.
 
 
 

colder outside

kollage gjort av mig i polyvore

who don´t

  
 

när ljusen tänds

Äntligen, äntligen, äntligen är vi snart där. Min favoritårstid. Höst. Sen vinter. September, oktober, november, december. Det blir mörkt, lite burrigt, lite fuktigt. Ljusen tänds, ljusslingorna tänds, myset och lugnet kommer, halsdukar, tedrickande, avslappningen. 
 
 
 
 
 
 
När hösten kommer vill jag alltid iväg. Mest en längtan till new york, eller någon annan storstad. att bara vara.
 
 
 
Äta, laga mat, umgås.
 
 
 
 
tända ljus, bara vara, mysa, dricka varm choklad.
 
 
 
 
Jag vet inte, jag tycker bara att allt blir så himla mycket finare.

1 week

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm going to Mexico!

Helt spontant blev en resa bokad till mexico med familjen! Åker i december och är borta i två veckor. Första veckan bor vi på hotellet Mayan palace i Puerto vallarta, andra veckan bor vi på Moon palace resort i Cancun. Det ska bli så himla himla roligt och skönt. Riktigt fina hotell och mexico är inte dumt heller, så jag längtar så himla mycket. Kommer vara skönt att åka bort i kalla december. 
 
Här är hotellet i Puerto Vallarta:
 
 
 
Och Hotellet i Cancun:
 
 
 
 
Bilder från google
Här har vi all inclusive också. Herregud vad härligt!! 
 
Imorgon natt tar jag även flyget till grekland, för att få träffa han jag vill krama prick nu. Inte så dumt det heller.

I know I'm not the only one

 
sam smith är ju helt jävla otrolig

BOMB

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0