ASOS HAUL

Har varit igång hela tiden dom senaste dagarna, eller, hela veckan och helgen! Har jobbat, firat min födelsedag, umgåtts med familj och sådant mys. Ikväll har jag haft skräckfilmsmaraton. Ingen film var direkt jättebra, men helt okej ändå. 
 
Min beställning från asos har ju kommit! Beställde som sagt lite basics därifrån:
 
 
 
Tre stycken tshirts som är såå snygga, en vit, rosa och svart. Sen köpte jag två stycken magkorta svarta tröjor, så så snygga, vill bara ha sommar nu så jag kan få använda dom jämt! Sen köpte jag en persikafärgad tshirt som är V-ringad. Väldigt nöjd! Älskaaaar ASOS basics. 
 
När jag googlade på vilken storlek jag borde ta så stod det ÖVERALLT att man ska ta en eller två storlekar större än vad man egentligen har. GÖR INTE DET! Jag beställde min vanliga storlek som jag ALLTID har, så jag tyckte det bara lät konstigt att gå upp en storlek. Jag beställde storlek 6 (34) på allt, och det satt helt perfekt! Jag skulle hellre säga att storlekarna är liite större. Annars är dom som vanliga storlekar. Precis samma sak gäller sidan "Sheinside", jag beställde min vanliga storlek fastän folk säger att dom har små storlekar. Det stämmer inte alls. Om du känner din egna kropp och storlek så är det den storlek du har som du ska beställa, inte större eller mindre. 
 
xx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0