Nya julteér!

Hade en riktigt mysig dag igår på stan med mamma! tog tåget in och lämnade först runt massa cvn för att söka jobb, sen träffade jag mamma på stan där vi köpte mig en julstjärna, lunchade och luktade på jättemånga olika jultesorter och fick med oss två hem! jag åt kycklingsallad med quinoa och drack chailatte, så himla gott. 
 
idag har jag jobbat och kom precis hem, tänkte visa lite bilder.
 
det första tet heter rimfrost, svart te med smak av nougat, dekorerad med silver- och guldkulor, och det bästa med det här tet är att det glittrar!!! fastän man har mjök i tet så glittrar det jättefint. magiskt, blev kär.
 
Det andra tet, julknäck, med smak av choklad och gräddkola, dekorerad med vit choklad. har inte testat denna än, men den luktar riktigt gott, ska provas ikväll!!
 
här är nya julstjärnan som redan tagit sin plats! imorse snöade det väldigt fint, så det såg riktigt fint ut när jag vaknade till detta.
 
jultidningar i massor! lantliv är världens bästa tidning, unnar mig alltid jultidningarna. ernst är en självklarhet!
 
julburkarna från new york, Macy's är framme! alltså verkligen sjukt fina, älskar dom.
 
och så har jag tagit fram mina yankee candles och satt i nya ljus. så fint, så fint!
 
Har ju inte skrivit så mycket om hur det går med mitt "hälsosamma" liv, men kan ju i alla fall uppdatera att jag känner mig väldigt stolt över att verkligen tagit tag i det och känner nu att jag alltid kommer fortsätta! har ätit mycket sallad osv, tränat ofta och ätit som vanligt, unnat mig osv. har i alla fall lyckats gått ner fem kilo på mindre än en månad, så jag känner att det jag gör inte är förgäves, utan att det är värt och peppande. tänker dock inte skriva om det så mycket, eller någonting alls, så ni vet, bara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0