ytliga bekännelser

1. Jag har ALLTID solskydd i ansiktet. spf 15, alltså inte mycket. När jag köper dagkrämer måste det alltid vara solskydd i. och samma sak i mitt smink, bare minerals, är det spf 15. skitbra och viktigt! strålning från datorn och solen. det är det bästa skönhetstipset någonsin som håller i längden!
 
2. mitt hår är mitt allt. behöver jag säga något mer? haha. har alltid oljor i håret för hatar när hår ser torrt och okammat ut. glansigt och fräsch, inte dassigt! det är det värsta jag vet. därför jag alltid brukar få panik över hårgrejer.. klarar inte av att stå ut haha. nu har jag färgat mitt hår brunt och ska ta hand om det till hundra, allt från oljor, och skydd så det ej blir solblekt osv! viktigt! 
 
 
3. just nu är jag så besatt av skor att det inte går längre. men sånt är också underhållande (och lite farligt..) haha! måste verkligen tagga ner shoppingbehoven..
 
4. Jag äter choklad varje dag. dock inte mycket, men ändå, varje dag. tur att inte hyn tar skada av det.. haha.. (ruttnar säkert inombords just nu)
 
5. känner mig alltid SÅ mycket fräschare på sommaren, ja, det gör väl alla, men det är sjukt egentligen hur lite solbränna och soltimmar kan göra att man är/känner sig så mycket bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0