allt möjligt

just nu sitter jag med en stor kopp te i stugan, det spöregnar ute så det är lite mysigt. tänkte berätta lite vad jag gjort dom senaste dagarna!
 - jag har sett world war Z på bio i 3D, helt sjuuuukt bra film! bästa jag helt ärligt sett på länge. grymt i 3D också, var inte beredd att få zombies i mitt face, men det var en upplevelse, haha!
- gått runt i visby och handlat fina saker. ett jättefint nattlinne och ett vanligt linne som jag ska visa sen. 
- ätit bakad potatis med skagenröra hela tiden, haha. så gott!
- varit ute och festat och haft det kul!
- klappat världens sötaste lammungar!
tänkte också berätta att det är så kul att träffa nya människor som kommer in i ens liv. under den här sommaren har jag lärt känna sjukt många nya, såna som kommer och går och såna som stannar. jag har även också kommit folk närmre på ett underbart sätt. det är verkligen en stor skillnad på förra sommaren, hela jag är en skillnad. även fast jag hade jättekul då också så levde jag ett helt annat liv. men det behöver vi inte gå in på för långt. mitt självförtroende är i alla fall på topp och jag lever verkligen livet fullt ut nu. och det är bra!
 
sommarens, eller årets? bästa låtar är helt klart I need your love och wake me up. såfort den låten sätts på blir jag helt galen, och dödsGLAD! har lyssnat sönder dom så galet mycket, men dom är fortfarande precis lika bra. SÅ bra. och kanske borde nämna boom boom låten med sam and the womp? haha! im the cat with the bass and drum! lalala... 
 
vilket snurrig inlägg det blev. men det spelar ingen roll den här gången.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0