träningsinspiration.

jag vet ju att det blivit väldigt mycket med träning, hälsa och mat bland bloggar osv. vilket jag tycker är roligt! man blir peppad av varandra, så jag tänkte tipsa om min kompis hemsida http://www.inspirefitness.se/. där säljer hon också lite träningsredskap. jag blir mycket inspirerad av tumblr, men speciellt victorias secret!
 
VSX heter deras träningssida. om du går in på http://www.victoriassecret.com/victorias-secret-sport#train kommer ni få sjukt mycket inspiration. detta tycker jag verkligen är jättekul.
 
sen finns det en hel del träningsvideos på yotube, sök bara på VSX så kommer det upp flera flera stycken. kan sitta och titta på detta i timmar och sen försöka mig på samma sak. nyttigt! sen tycker jag om att det finns hundratals tumblr med tips och inspiration. bara att köra!!
gjorde ett litet träningskollage. allt blir ju roligare med lite sygga träningskläder! nästa gång jag besöker VS kommer nog en hel del träningskläder osv få följa med mig hem. de hade ett helt rum (stort!!) med bara träningskläder. så värt. musik är också viktigt, så här är två tips VSX: Train Like an Angel och The Sexiest Workout Ever Playlist!

Kommentarer
Postat av: Stina

Tack för tipsen!
Jag har länge tänkt försöka komma igång med träning, men har inte haft någon inspiration förrän nu när jag såg dessa träningsvideos.

Svar: åh vad roligt! man blir faktiskt riktigt peppad!
Jenny Lundberg

2012-11-10 @ 23:15:05
Postat av: Emma

åh tack Jenny!! Vi ses på fredag, då måste du berätta ALLT om new york! kram snygging

2012-11-13 @ 23:01:08
URL: http://inspirefitness.se
Postat av: Lena

Åh, vill se mer träning här!

Svar: det ska bli!!!
Jenny Lundberg

2012-11-16 @ 17:02:25
URL: http://midnightcity.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0