♡ svar på frågorna

 
Har lite frågor eftersom jag själv har funderingar om o göra en operation, men är så osäker pga att de kan bli komplikationer och att man sett så mkt på tv & internet om vad som kan gå fel osv. 
1. Vart gjorde du det? 
2. Hur mycket kostade det? 
3. Hur lång tid tog det från du åkte ifrån sjukhuset tills du inte hade ont o kunde träna osv?
svar: Jag blev också orolig innan och tänkte på sånt, jag hade sett ett program där en tjej blev utvecklingsstörd efter en bröstop, men hon hade åkt till ett annat land där det var jättebilligt, så se bara till att göra det i sverige och läs om stället du ska op dig på innan du gör något! ta reda på allt osv och försök hitta före efter bilder och andra som gjort det! men inte välja det billigaste, utan det säkraste.
1. i örebro! 2. en bröstförstoring ligger mellan 30 000-60 000 kr. sen finns det rabatter ibland där de kan kosta ca 19 000 kr. 3. Jag låg kvar en natt, sen fick jag åka hem på eftermiddagen. Man får träna efter ca 3 månader! det tog fyra dagar tills jag inte hade ont längre, det var en hanterbar smärta. inte alls lika farligt som folk säger. undvik dock att försöka springa, haha.. Jag började träna ca 3, 4 månader efter tror jag. men då körde jag mest ben och undvek att spänna bröstmusklerna.

Hej, Vad sa din pojkvän om din bröstförstoring?
svar: hej! jag var lite nervös och visste inte riktigt hur jag skulle säga det, man vill ju inte låta som en bimbo (eftersom folk kopplar bröstförstoringar till det) så jag sa flera dagar innan att det är något jag måste berätta, och sen när jag väl berättade så hade han redan förstått det pga vissa saker haha, och han har inga problem med det alls. det blir ju bara positivt för oss båda! det kommer ju alltid finnas folk som har fördomar om detta. men det bryr jag mig inte om, dom fattar bara inte.

 Varför förstorade du brösten och hur hade du råd?
svar: för jag ville ha större och det blev som ett handikapp för att jag mådde så dåligt över det. det visste min familj och de stöttade mig, jag fick gå till olika kuratorer osv och så fick jag ett bidrag från landstinget för de såg detta mer som en operation för mitt inre än för mitt yttre. man ska inte må så pass dåligt som jag gjorde.
 
skulle du inte kunna lägga upp för/efter-bild när du har bikini på dig? jag hatar verkligen mina bröst och funderar på att göra detsamma jag med. Skulle uppskattas att se hur resultatet blivit på en "vanlig" person, alltså inte bara kändisar och så med f-kupa..
svar: jag kommer inte lägga upp några bilder på mig själv, men det finns massa bilder när jag har bikinis på mig, men kommer inte lägga ut före och efter bilder tyvärr. Alltså det blir HELT naturligt, de flesta tänker ju på slitzmodeller med fotbollstuttar, och grejen är att man får välja om man vill ha så de ser "fake" ut eller om de ska se naturliga ut, oavsett storlek. Så om du väljer att göra så att det ser naturligt ut (som tex alla VS modeller) så kommer de se naturliga ut och inte se ut som fotbollar, oavsett vilken storlek du väljer! så det behöver du inte oroa dig över.

oj det hade jag ingen aning om, kan du inte berätta om det? varför du gjorde det? hur det gick osv!
svar: jag fick en väntetid på ca ett år, höll på att dö på slutet för jag bara fick vänta och vänta. men tillslut hände det och då gick allt jättefort och jag var inte ens rädd för att operera mig, det enda jag var rädd för var att det skulle bli inställt. när jag vaknade upp gjorde det inte ont alls och allt gick jättebra. nu tänker jag inte på det alls utan det är helt naturligt. innan kändes det som värsta grejen, det störta jag någonsin skulle göra (vilket det kanske är) men det är inget man går runt och tänker på utan allt är helt som vanligt, bara att jag nu är nöjd med mig själv.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åhh äntligen!!! <3

2012-11-27 @ 03:41:46
URL: http://llinutz.blogg.se
Postat av: Jen

Hejsan!
Jag ser att det är väldigt längesen du skrev detta men har ändå en fråga jag gärna skulle vilja ha hjälp med o få ett svar på.
Hur gjorde du för att få bidrag från landstinget?
Jag går hos kurator också som vet hur dåligt jag mår angående brösten men hon visste inte hur man skulle gå tillväga utan bad mej att googla om det och se hur man skulle gå tillväga och om det ens var möjligt. vore jättetacksam för ett svar om detta :)

Svar: usch, jag gick till en kurator och hon satt och sa att det var omöjligt att få hjälp från landstinget osv osv, sa ganska värdelösa saker osv. ring till sjukhuset, jag fick en tid på vårdcentralen typ (?) där dom pratade om hur dåligt jag mådde över det osv, sen tog dom kort på mina bröst! och så skickade DOM in det till typ usö. och där bestämde dom om det skulle godkännas för att få göra det eller inte. sen ska du veta att väntetiden är jävligt lång! så man får ligga på lite och höra av sig osv. men såfort du fått ett ja (vilket är väldigt svårt att få, jag hade tur) så vet du iaf att det kommer bli av! så försök med det. men tänk på att det är väldigt svårt att få ett ja, har vänner som varit "platta" men ändå inte fått bidrag från landstinget än då! har du mer frågor är det bara att fråga! :) kram!
Jenny Lundberg

2013-07-14 @ 16:18:11
URL: http://nittiotalisterna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0