jul, älskade jul.

Jag älskar julen sådär fruktansvärt mycket. Men det är en sak som är så himla jobbig - att den är så himla kort. Den tar slut på bara ett ögonblick och vips så ska granen ut och allt firande är över och man har tröttnat på pepparkakorna och snön. Om firandet bara höll på lite längre, om julafton och allt det där inte gick över så fort, om nyår kunde vara lite längre fram, eller om bara julen kan få börja den första december.
Om jul på liseberg var kvar en längre tid, om julskyltningen i alla fall kunde stanna några veckor till, om snön bara inte smälter bort direkt och om ljusslingorna bara kunde få vara kvar. efter nyår är allt slut, trots att snön ligger kvar. för då är det ett nytt år, och inte vinter längre. Jag blir så stressad. Jag vill hinna med så mycket, de finaste ständerna är så mycket finare i snö och julpynt.
Jag vill åka till liseberg och gå runt där och bara njuta av allt fint. ljusslingorna, varm choklad, tomtarna och pyntet. mörkret. Jag vill åka till Gotland och gå bland gränderna, när snön ligger tjock på marken och det är ljuslyktor överallt och tomtar i fönstrerna. När allt luktar kanel. Jag vill också hinna med London, all julshopping, ginger bread badskum, lyxiga ljus i fina förpackningar som luktar jul. Ljusslingorna där också. det passar så fint in i staden. 
hittade väldigt fina tumblr som jag tycker ni julälskare ska kolla in:
http://dreamingofawhitechristmas.tumblr.com/
http://mychristmas.tumblr.com/
jag säger bara åh, älskade vackra mysiga jul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0