fråga om ni vill.

just nu ska jag ha ett litet hemmaspa och ta hand om mig själv. orkade verkligen inte göra något vettigare denna fredag, eftersom hela dagen kommer jag hålla igång imorgon! Så, ikväll ska jag göra mig fin för imorgon. jag ska ha hårinpackning, ansiktsmask, scrub, spraytanning och nagellacksmålning och ligga i badkaret med lite skön musik på. passar perfekt. 
 
 
tänkte också ta upp det här med frågor inom min bröstförstoring. jag vet att många har massa frågor och jag svarar gärna! oftast blir det samma frågor i olika kommentarsfält så jag tänkte ta alla på samma gång i ett inlägg någon gång. jag vet ju att de flesta vet, så då kan jag lika gärna ställa upp och svara. 
 
det var något mer jag tänkte på, men nu glömde jag bort det. jaja. kramis.

Kommentarer
Postat av: Linn

skulle du inte kunna lägga upp för/efter-bild när du har bikini på dig? jag hatar verkligen mina bröst och funderar på att göra detsamma jag med. Skulle uppskattas att se hur resultatet blivit på en "vanlig" person, alltså inte bara kändisar och så med f-kupa..

2012-11-23 @ 21:56:09
Postat av: Anonym

Varför förstorade du brösten och hur hade du råd?

2012-11-24 @ 16:42:38
Postat av: Anonym

Hej, Vad sa din pojkvän om din bröstförstoring?

2012-11-24 @ 23:27:27
Postat av: C

Har lite frågor eftersom jag själv har funderingar om o göra en operation, men är så osäker pga att de kan bli komplikationer och att man sett så mkt på tv & internet om vad som kan gå fel osv.

1. Vart gjorde du det?
2. Hur mycket kostade det?
3. Hur lång tid tog det från du åkte ifrån sjukhuset tills du inte hade ont o kunde träna osv?

2012-11-25 @ 13:56:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0